coronavirus

PERFITONI DERI NE 10% ULJE NE VIZITEN TUAJ TE PARE DHE MERRNI REKOMANDIMIN E DUHUR PER SHENDETIN TUAJ: - KONTAKTO

Web Development

Codzilla është një kompani e lartë për krijimin e Websiteve dhe Web Development në Shqipëri që ofron shërbimet më të mira të Web Development me porosi, aplikacionet në internet, web-tools, etj.

Zgjidhjet e Ndërmarrjeve

Codzilla është një kompani për zhvillimin e ndërmarrjeve që ka specializuar në krijimin e zgjidhjeve të nivelit të Web Development me shumë nivele për të përmbushur nevojat e ndryshme të korporatave. Ne si studio Web Development krijojmë zgjidhje të tregtisë elektronike, aplikacione B2B dhe B2C, aplikacione të programeve ERP dhe CRM, Raportim, Faturim; Sisteme të Sigurta të Përpunimit të Transaksioneve Financiare, etj. Zgjidhjet tona të ndërmarrjes IT dhe faqet e internetit janë ndërtuar duke përdorur teknologjitë më të fundit të internetit dhe ato janë të sigurta, të forta dhe të shkallëzueshme, të cilat ndihmojnë bizneset të ulin koston e përgjithshme operacionale dhe të rrisin efikasitetin operacional.

E-Commerce

Ne jemi një kompani udhëheqëse e zhvillimit të e-commerce në internet që krijon zgjidhje të bukura të e-commerce me bazë në internet për përvojat përfundimtare të blerjeve në internet. Shërbimet tona të zhvillimit të faqeve të eCommerce përfshijnë krijimin e plotë të dyqaneve të eCommerce në internet dhe zhvillimin e personalizuar të eCommerce për bizneset e vogla, të mesme dhe në shkallë të gjerë. Ekspertiza jonë në platformat e njohura të tregtisë elektronike si zhvillimi i faqes në internet eCommerce me bazë Magento, WooCommerce, PrestaShop, Shopify, etj na ka ndihmuar në ofrimin e zgjidhjeve të klasit botëror të tregtisë elektronike me një sistem të fuqishëm të menaxhimit të përmbajtjes në internet.

Mobile Backend & APIs

Duke qenë një kompani udhëheqëse për zhvillimin e faqeve të internetit, ne ofrojmë shërbime të larta për zhvillimin e backend për aplikacionet në internet dhe aplikacionet mobile. Kod-masterët tanë ofrojnë shërbime dhe zgjidhje të personalizuara REST API për t'i bërë uebin dhe aplikacionet celulare interaktive dhe miqësore me përdoruesit. Ne kemi vite eksperiencë në ndërtimin e Websiteve si dhe zgjidhje të aplikacioneve të mbështetur në Cloud për aplikacione celular, desktop, Web dhe IoT. Arkitektura jonë e drejtuar nga API ushqen pjesën e përparme të aplikacioneve në internet dhe aplikacioneve mobile. Ndërsa mbështetja e fuqishme që ne zhvillojmë do të rrisë aplikacionin tuaj kur të jetë e nevojshme, performon më shpejt dhe ofron integrim pa ndërprerje të palës së tretë me siguri optimale të ruajtjes së të dhënave.

Content Management System

Codzilla është një kompani kryesore e zhvillimit të CMS që ofron një gamë të plotë të shërbimeve dhe zgjidhjeve të zhvillimit të sistemit të menaxhimit të përmbajtjes (CMS) për faqet e internetit, portalet B2C & B2B, aplikacionet e ndërmarrjeve dhe zgjidhjet e tregtisë elektronike. Raporti ynë i suksesit të shpërndarjes së projekteve 100% për projektet e zhvillimit të CMS tregon ekspertizën e zhvilluesve të talentuar të CMS në Codzilla. Punësoni zhvillues CMS dhe dizajnerë CMS nga Codzilla, të cilët janë mjeshtër në punën me platforma CMS me platforma open-source si WordPress, Drupal, Umbraco, Kentico, Moodle, Joomla, TYPO3, Mambo, DotNetNuke, etj.

Custom Web Development

Ne jemi një kompani udhëheqëse për Web Design & Web Development duke ndihmuar disa nga markat më të njohura me praninë e peizazhit dixhital përmes shërbimeve të personalizuara të zhvillimit të Website. Zgjidhjet në internet që ne zhvillojmë janë të pasura me karakteristika, shumë funksionale, të forta, të sigurta dhe të shkallëzueshme me një dizajn tërheqës UI / UX që përmirëson markën. Punësoni zhvillues të faqeve të internetit PHP nga Codzilla, të cilët kanë vite përvojë në zhvillimin e faqeve të personalizuara, aplikacioneve në internet, portaleve të internetit, dyqaneve online të tregtisë elektronike, etj. Ne kemi një ekip të përsosur për zhvillimin e plotë me përvojë në teknologjitë e Microsoft, PHP core dhe platforma, dizajn open-sorce UI / UX, gjuhë skriptimi, shërbime DevOps për të ofruar zgjidhje të përballueshme për biznesin tuaj.

Sherbimet Tona

Zgjedhja më e mirë për biznesin tuaj!

CO
Graphic Design

Ne qëndrojmë në krye të trendeve dhe koncepteve aktuale të dizajnit, duke synuar të jemi përpara të gjithëve.

D
Website Design

Shërbimet tona të Web Design ndihmojnë në imazhin e biznesit tuaj në internet, por jo vetëm. Brendi është ajo cfarë i duhet një biznesi.

ZI
Mobile APP Development

Duke qenë një kompani udhëheqëse për Web Development në rajon, ne ofrojmë shërbime të larta për zhvillimin e backend.

LL
Digital Marketing

Ajo që na bën ne ndryshe nga të tjerët është stabiliteti dhe zgjidhjet më të mira që ne ofrojmë për klientët tanë.

A
Full Stack Development

Ekipi ynë me përvojë është i aftë për njohuritë e kërkuara të tregut dhe për këtë arsye, plotëson nevojat unike të biznesit.

S
Database

Developerat tanë do t'ju ndihmojnë për c'do problem ose kërkesë që ju keni me databazën e biznesit tuaj.

T
Cloud Platforms

Ekipi i ekspertëve të Codzilla do të gjejë zgjidhjen që do t'ju japë performancën dhe stabilitetin më të mirë pa marrë parasysh sfidat me të cilat përballeni.

U
SEO & SEM

Ne jemi ekip i Ekspertëve të Motorëve të Kërkimit. Ne ofrojmë zgjidhje si për On Page SEO por dhe për atë Off Page SEO.

D
Video Creation

Spoti është një prezantim audiovizual i mirëmenduar dhe i mirëkonceptuar, që ka si qëllim kryesor ofrimin dhe njohjen e biznesit tuaj.

IO
Photo Studio

Strategjitë tona të mediave dixhitale, prodhimi i fotove dhe videove fuqizojnë përmbajtjen vizuale dhe multimediale për klientët tanë.