coronavirus

PERFITONI DERI NE 10% ULJE NE VIZITEN TUAJ TE PARE DHE MERRNI REKOMANDIMIN E DUHUR PER SHENDETIN TUAJ: - KONTAKTO

Video Creation & Advertising Spots

Ne besojmë se reklama më e mirë nuk është reklama. Është përmbajtja bindëse. Është histori që lidh emocionalisht. Ajo dhe përvojat që njerëzit flasin.

Video Komerciale

Është historia që lidh emocionalisht atë dhe përvojat që njerëzit flasin për te dhe duan të angazhohen me të. Është ide provokuese, që ndryshojnë mendjet e njerëzve dhe ndikim të kulturës. Reklamat si një zonë shumë-dimensionale përfshin komunikimet kreative dhe efektive me konsumatorët në nivele të ndryshme të miksimit. Codzilla ofron një kombinim të pakrahasueshëm të artit dhe pasqyrës të biznesit në krijimin më të mirë.

Planifikimi Strategjik ne Media

Objektivi kryesor i planifikimit dhe blerjen e kohes se mediave është identifikimi, analiza dhe zgjedhja e kanaleve komunikimit që do të sjellë mesazhe komerciale. Codzilla siguron menaxhimin e plotë të aktiviteteve të marketingut. Këto aktivitete nga ana e tij të sjellë lidhje të fuqishme me klientët të cilët.

Eksperience & Kualitet

Kerkesa maksimale dhe pa kompromis me cilesine e te gjithe stafit krijues, per te realizuar nje produkt final qe te jete me i miri ne treg,me cilesori. 20 vjet ne tregun e mediave dhe te marketingut perben piken me te forte te Codzilla. Eksperienca jone celes i suksesit. 100% angazhim per ti sherbyer cdo projekti deri ne kurorezimin e saj. Te gjithe se bashku per nje qellim: REZULTATE FINALE.

Sherbimet Tona

Zgjedhja më e mirë për biznesin tuaj!

CO
Graphic Design

Ne qëndrojmë në krye të trendeve dhe koncepteve aktuale të dizajnit, duke synuar të jemi përpara të gjithëve.

D
Website Design

Shërbimet tona të Web Design ndihmojnë në imazhin e biznesit tuaj në internet, por jo vetëm. Brendi është ajo cfarë i duhet një biznesi.

ZI
Web Development

Duke qenë një kompani udhëheqëse për Web Development në rajon, ne ofrojmë shërbime të larta për zhvillimin e backend.

LL
Digital Marketing

Ajo që na bën ne ndryshe nga të tjerët është stabiliteti dhe zgjidhjet më të mira që ne ofrojmë për klientët tanë.

A
Full Stack Development

Ekipi ynë me përvojë është i aftë për njohuritë e kërkuara të tregut dhe për këtë arsye, plotëson nevojat unike të biznesit.

S
Database

Developerat tanë do t'ju ndihmojnë për c'do problem ose kërkesë që ju keni me databazën e biznesit tuaj.

T
Cloud Platforms

Ekipi i ekspertëve të Codzilla do të gjejë zgjidhjen që do t'ju japë performancën dhe stabilitetin më të mirë pa marrë parasysh sfidat me të cilat përballeni.

U
SEO & SEM

Ne jemi ekip i Ekspertëve të Motorëve të Kërkimit. Ne ofrojmë zgjidhje si për On Page SEO por dhe për atë Off Page SEO.

D
Mobile APP Development

Duke qenë një kompani udhëheqëse për Web Development në rajon, ne ofrojmë shërbime të larta për zhvillimin e backend.

IO
Photo Studio

Strategjitë tona të mediave dixhitale, prodhimi i fotove dhe videove fuqizojnë përmbajtjen vizuale dhe multimediale për klientët tanë.