coronavirus

PERFITONI DERI NE 10% ULJE NE VIZITEN TUAJ TE PARE DHE MERRNI REKOMANDIMIN E DUHUR PER SHENDETIN TUAJ: - KONTAKTO

Me ne teknologjia eshte aleati i biznesit tuaj

Fokusi ynë është në zgjidhjen e sfidave të biznesit me shërbimet më të përparuara që mahnitin përdoruesit.
1.

Graphic Design

Brendi është si një vijë i padukshëm që lidh çdo aspekt të veçantë të biznesit tuaj. Ju lejon të rriteni dhe të formoheni, të përdorni skica të ndryshme, por gjithsesi në mënyrë paradoksale mbeten të njëjtat. Krijon një rrjedhë, një formë, një model që e bën identitetin tuaj të plotë dhe koheziv.

2.

Website Design

Të kesh një Website të bukur do të thotë të kesh mundësinë të lësh një përshtypje të parë mahnitëse për klientët e tu të çmuar. Ne krijojmë jo vetëm aspektin vizual të faqes tuaj por edhe të gjithë identitetin tuaj të markës duke filluar për krijimin e Website Design dhe duke përfunduar me banderola dhe imazhe reklamash.

3.

Web Development

Codzilla është një kompani e lartë për krijimin e Websiteve dhe Web Development në Shqipëri që ofron shërbimet më të mira të Web Development me porosi, aplikacionet në internet, web-tools, etj.

4.

Digital Marketing

Me një përzierje të larmishme të profesionistëve strategjikë, krijues, talent dhe të përkushtuar, në qendër të klientit. Ne sjellim risi në një peisazh biznesi gjithnjë në ndryshim, duke mbajtur klientët tanë dhe veten përpara konkurrencës. Përmes këtij diversiteti ne ende mbajmë një besim thelbësor.

5.

Full Stack Development

Ne ofrojmë shërbime të Full Stack Development për një gamë të gjerë të bizneseve për të rritur shërbimet në internet. Ekipi ynë i Full Stack Development janë shumë të kualifikuar dhe me përvojë. Janë shumë të aftë për njohuritë e kërkuara të industrisë dhe për këtë arsye, plotëson nevojat unike të biznesit në mënyrën më gjithëpërfshirëse.

6.

Mobile APP Development

Ne zhvillojmë aplikacione mobile që ndihmojnë bizneset për një efikasitet dhe angazhim më të mirë operacional.

Punësoni zhvillues të certifikuar të aplikacioneve mobile nga CODZILLA të cilët janë ekspertë për ofrimin e përsosmërisë në Android, IOS dhe shërbimet e zhvillimit të aplikacioneve.

7.

Database

Shërbimet e bazës së të dhënave – Database janë të rëndësishme sepse nëse ndonjë kompani ka një ekip të mirë zhvilluesish, por baza e të dhënave nuk ka menaxhim të duhur, atëherë ai program nuk është i denjë. CODZILLA ofron shërbime nëpër platforma të ndryshme të bazave të të dhënave si Oracle, Microsoft SQL, PostgreSQL dhe My SQL, duke përfshirë shërbimet e instalimit të bazës së të dhënave, shërbimet e dizajnimit të bazës së të dhënave, shërbimet e akordimit dhe strategjitë rezervë.

8.

Cloud Platforms

Ne mund t'ju ofrojmë një infrastrukturë të plotë cloud duke vendosur server në kompaninë tuaj, ose bazuar në cloud duke përdorur AWS, Google Cloud Platform ose në ambiente. Përveç kësaj CODZILLA do t'ju ndihmojë të automatizoni vendosjen tuaj dhe të lëshoni një kopje të re të mjedisit tuaj të prodhimit të drejtpërdrejtë brenda pak minutash.

9.

SEO / SEM

SEO eshte Optimizimi ne Motorin e Kerkimit, qe eshte praktika e rritjes se sasise dhe cilesise se trafikut ne faqen tuaj te internetit permes rezultateve organike te kerkimit. SEO eshte procesi i ndikimit te dukshmerise se nje Website ose Web faqe ne internet ne rezultatet e papaguara te nje motori kerkimi.

10.

Video Studio

Although we conduct a variety of tests throughout each phase, the big moment our testers shine in is when we produce a specific part of the project that needs a true user experience.

11.

Photo Studio

Although we conduct a variety of tests throughout each phase, the big moment our testers shine in is when we produce a specific part of the project that needs a true user experience.