coronavirus

PERFITONI DERI NE 10% ULJE NE VIZITEN TUAJ TE PARE DHE MERRNI REKOMANDIMIN E DUHUR PER SHENDETIN TUAJ: - KONTAKTO

SEO & SEM

Ndërsa tregtarët mund të jenë ende të përqendruar në mënyrën se si duken faqet e tyre kryesore, fakti është se shumica e vizitorëve të faqeve të tyre thjesht nuk do t’i shohin ato. Njerëzit përdorin kërkimin në motorrët e kërkimit për të shkuar menjëherë në faqet që ata dëshirojnë. Kjo është arsyeja pse të qenit i dukshëm kërkon një strategji gjithëpërfshirëse të optimizimit të motorëve të kërkimit – përfshirë atë lokal dhe worldwide.

Struktura e një faqe në internet dhe përmbajtja e saj është vetëm një pjesë e enigmës SEO, por një pjesë shumë e rëndësishme. Ne kryejmë optimizimin më të mirë me teknikat tona të aprovuara.

SEO - Search Engine Optimization

SEO eshte Optimizimi ne Motorin e Kerkimit, qe eshte praktika e rritjes se sasise dhe cilesise se trafikut ne faqen tuaj te internetit permes rezultateve organike te kerkimit. SEO eshte procesi i ndikimit te dukshmerise se nje Website ose Web faqe ne internet ne rezultatet e papaguara te nje motori kerkimi - shpesh te referuara si "natyrore", "organike" ose "te fituara". Ne pergjithesi, sa me pare (ose me lart renditeni ne faqen e rezultateve te kerkimit), me shpesh nje faqe paraqitet ne listen e rezultateve te kerkimit, aq me shume vizitore do te marre nga perdoruesit e motorit te kerkimit. SEO mund te synoje lloje te ndryshme te kerkimit, duke perfshire kerkimin e imazheve, kerkimin lokal, kerkimin video, kerkimin FAQ (pyetje – pergjigje), kerkimin e lajmeve etj. Codzilla është këtu për të zgjidhur atë problem përmes Optimizimit të Motorëve të Kërkimit.

Perse ju ju duhet SEO – Search Engine Optimization

Kur behet fjale per optimizimin e motoreve te kerkimit per nje faqe ose website ne internet, ka shume informacione dhe menyra per marjen e te dhenave, por jo te gjitha jane efikase. Nese nuk keni ndihmen e duhur nga nje konsulent I SEO nuk do te mund ti merni apo edhe sistemoni informacionet e duhura dhe t’I vendosni ato ne te miren e Website/Webpage qe ju poseidoni. C’do person qe poseidon nje website dhe deshiron te marre fitime te ndryshme, duhet te investoje ne optimizimin e motoreve te kerkimit. Optimizimi i faqes suaj ne internetit per algoritmet e motoreve te kerkimit eshte procesi i optimizmit te faqes tuaj per te maksimizuar trafikun organik.

Cfare ofrojme ne per optimizimin e SEO

CODZILLA është e përkushtuar për t'ju ofruar rezultate që ju nevojiten për të fituar shikueshmëri në internet. Ne do të kryejmë një hetim të plotë për të zbuluar gjithçka që duhet të dimë për audiencën tuaj të synuar dhe si mund të përdorim përmbajtjen e faqes suaj të internetit për të drejtuar trafikun dhe për t'i kthyer vizitorët tuaj në klientë që paguajnë. Duke ju dëgjuar dhe përcaktuar nevojat e biznesit tuaj, ne do të bashkojmë një plan të suksesshëm që do t'ju ndihmojë të përmbushni qëllimet tuaja dhe të ndryshoni mënyrën e të bërit biznes në internet.

Codzilla SEO & SEM

Codzilla është e përkushtuar për t'ju ofruar rezultate që ju nevojiten për të fituar shikueshmëri në internet. Ne do të kryejmë një hetim të plotë për të zbuluar gjithçka që duhet të dimë për audiencën tuaj të synuar dhe si mund të përdorim përmbajtjen e faqes suaj të internetit për të drejtuar trafikun dhe për t'i kthyer vizitorët tuaj në klientë që paguajnë. Duke ju dëgjuar dhe përcaktuar nevojat e biznesit tuaj, ne do të bashkojmë një plan të suksesshëm që do t'ju ndihmojë të përmbushni qëllimet tuaja dhe të ndryshoni mënyrën e të bërit biznes në internet.

Sherbimet Tona

Zgjedhja më e mirë për biznesin tuaj!

CO
Graphic Design

Ne qëndrojmë në krye të trendeve dhe koncepteve aktuale të dizajnit, duke synuar të jemi përpara të gjithëve.

D
Website Design

Shërbimet tona të Web Design ndihmojnë në imazhin e biznesit tuaj në internet, por jo vetëm. Brendi është ajo cfarë i duhet një biznesi.

ZI
Web Development

Duke qenë një kompani udhëheqëse për Web Development në rajon, ne ofrojmë shërbime të larta për zhvillimin e backend.

LL
Digital Marketing

Ajo që na bën ne ndryshe nga të tjerët është stabiliteti dhe zgjidhjet më të mira që ne ofrojmë për klientët tanë.

A
Full Stack Development

Ekipi ynë me përvojë është i aftë për njohuritë e kërkuara të tregut dhe për këtë arsye, plotëson nevojat unike të biznesit.

S
Database

Developerat tanë do t'ju ndihmojnë për c'do problem ose kërkesë që ju keni me databazën e biznesit tuaj.

T
Cloud Platforms

Ekipi i ekspertëve të Codzilla do të gjejë zgjidhjen që do t'ju japë performancën dhe stabilitetin më të mirë pa marrë parasysh sfidat me të cilat përballeni.

U
Mobile APP Development

Duke qenë një kompani udhëheqëse për Web Development në rajon, ne ofrojmë shërbime të larta për zhvillimin e backend.

D
Video Creation

Spoti është një prezantim audiovizual i mirëmenduar dhe i mirëkonceptuar, që ka si qëllim kryesor ofrimin dhe njohjen e biznesit tuaj.

IO
Photo Studio

Strategjitë tona të mediave dixhitale, prodhimi i fotove dhe videove fuqizojnë përmbajtjen vizuale dhe multimediale për klientët tanë.