coronavirus

PERFITONI DERI NE 10% ULJE NE VIZITEN TUAJ TE PARE DHE MERRNI REKOMANDIMIN E DUHUR PER SHENDETIN TUAJ: - KONTAKTO

Make Your Code Stronger

Codzilla

Codzilla është një familje që përfaqëson së bashku për më shumë se një dekadë të një udhëtimi të suksesshëm. Për Codzilla, përkufizimi i suksesit është të kapërcejnë idetë inovative të njerëzve në realitet me ndihmën e ekspertizës sonë të teknologjisë, kjo është ajo për të cilën ne, si ekip, duam të kujtohemi!

Vizioni dhe Pasioni ynë ka bërë që Codzilla të bëhet kompania më e madhe e IT-së në Shqipëri për zgjidhjen e ndryshme të problemeve. Qëllimi është të fuqizojmë klientët dhe bizneset duke krijuar mundësi të reja duke shfrytëzuar teknologjitë e sotme dhe të nesërme me cilësinë, kënaqësinë dhe transparencën maksimale. Shërbimet qe Codzilla ofron janë të shumta dhe ne ju vijmë ne ndihmë për cdo ide tuajën. Staf profesionist dhe të përkushtuar. Sido që të jeni biznesi juaj, profesionistët tanë të kualifikuar janë këtu për t’ju ndihmuar për cfarëdo problemi dhe ide që ju keni.

Pse duhet te zgjidhni Codzilla

“Pasioni ynë është përkushtimi i vazhdueshëm për të mësuar dhe hartuar ide të reja, dhe për t’i shndërruar ato ide në zgjidhje gjithnjë e më të mira!”

Sherbimet Tona

Zgjidhja më e mirë për biznesin tuaj

Strategjitë Dixhitale për të ardhmen. Ekipi ynë i përkushtuar i zhvilluesve shumë të kualifikuar dhe profesionistë përpiqet të përmbushë nevojat tuaja në peizazhin dixhital duke ofruar njohuri dhe aftësi të ekspertëve përmes një gamë të gjerë shërbimesh. Gjatë dekadës së fundit, ne kemi ndihmuar klientët tanë të ndërtojnë brendin e tyre në platforma të shumta. Vlerat tona formojnë mënyrën se si ne punojmë me klientët tanë, duke ofruar përvojë të jashtëzakonshme.

Vlerat thelbësore të Codzilla evoluan me ne ndërsa kompania u rrit dhe ne mësuam nga përvojat tona. Ato tregojnë atë që ne duam të arrijmë dhe ato mund të ndryshojnë në të ardhmen, pasi ne synojmë gjithnjë e më lart. Ne mendojmë për ato vlera si të rëndësishme për kulturën tonë dhe ndjenjën individuale të arritjeve.

1.
GRAPHIC DESIGN

Ne qëndrojmë në krye të trendeve dhe koncepteve aktuale të dizajnit, duke synuar të jemi më të mirët.

Learn More
2.
WEBSITE DESIGN

Ne krijojmë jo vetëm aspektin vizual të faqes tuaj por edhe të gjithë identitetin tuaj duke filluar për krijimin e Web Design.

Learn More
3.
WEB DEVELOPMENT

Codzilla ofron shërbimet më të mira të Web Development me porosi, aplikacionet në internet, web-tools, etj.

Learn More
4.
MOBILE APP DEVELOPMENT

Ne zhvillojmë aplikacione mobile që ndihmojnë bizneset për një efikasitet dhe angazhim më të mirë operacional.

Learn More
5.
SEO & SEM

SEO eshte Optimizimi ne Motorin e Kerkimit. Ne kryejmë optimizimin më të mirë me teknikat tona të aprovuara.

Learn More
6.
COMMERCIALS VIDEO

Codzilla ofron një kombinim të pakrahasueshëm të artit dhe pasqyrës të biznesit në krijimin më të mirë.

Learn More
7.
PHOTO STUDIO

Codzilla me nje staf te gjere ne fushen e artit te imazhit sjell per ju nje studio fotografie per cdo nevoje tuajen.

Learn More
8.
DIGITAL MARKETING

Sigurimi i strategjive, komunikimi efektiv dhe zhvillimi krijues i markës, ndihmon klientët tanë të fitojnë një lidhje me audiencën e tyre.

Learn More
9.
FULL STACK DEVELOPMENT

Ne ofrojmë shërbime të Full Stack Development për një gamë të gjerë të bizneseve për të rritur shërbimet në internet.

Learn More
10.
DATABASE

CODZILLA ofron shërbime nëpër platforma të ndryshme të bazave të të dhënave si Oracle, Microsoft SQL, PostgreSQL dhe My SQL.

Learn More
11.
CLOUD PLATFORMS

Optimizoni funksionimin tuaj ekzistues me proceset e automatizimit në Platformat Cloud për Stabilitet më të mirë.

Learn More
Vendi Ideal për biznesin tuaj

Një qendër e vërtetë e IT-së

Codzilla nuk është vetëm një zyrë për punonjësit tanë por edhe për klientët nga i gjithë rajoni. Një vend ideal për fillimin e një projekti të ri. Pasioni dhe kualifikimet na lejojnë të bashkëpunojmë me shumë klientë nga e gjithë bota. Me cmimet më konkuruese në rajon, cilësi maksimale dhe profesionalizëm.

Ne e dimë rëndësinë e kohës dhe ofrojmë shërbimet më shpejt sesa mund ta imagjinoni. Kjo na bën të vecantë në cfarë ne ofrojmë.

Filter
By Jobs

SPARTAK

Material Design Graphic Interface (UI, UX), Ilustrator, Photoshop, Indesign, WordPress, Bootstrap, Html, Css, Video Creation & Advertising Spots, Photography.

Codzilla

ORGES

Material Design Graphic Interface (UI, UX), After Effects, Ilustrator, Photoshop

Codzilla

BESALB

WordPress, PrestaShop, WooCommerce, Seo, SEM (Search Engine Marketing), Html, Css,

Codzilla

ANTONETA

Content Writer, SEO & SEM, Social Network, Marketing, F2F Marketing, Photographer.

Codzilla

GERALD

Java, PHP, Nodejs, Golang, Vue, React, Laravel, JQuery, Cloud Technologies, MySql, Oracle, MongoDb, PostgreSql

Codzilla

JOZI

Database Modeling, Back-end programming, Front-end programming

Codzilla

GRISELD

Php, MySQL, Web Developer, Database Design, Web Project Management and both Frontend & Backend Frameworks & Technologies.

Codzilla

FATJON

C ++, ASP.NET (CORE), MVC, Razor pages, Web API, JavaScript, Java, PHP, React.js, Vue.js, Three.js, PowerShell, Batch, GitHub, HTML, CSS, Bootstrap, SQL Server, MySQL, Entity Framework, Selenium, DB Derby, Embedded C, AVR assembly

Codzilla

JULINDA

Photographer, Video Marketing, Social Network Marketing, F2F Marketing, Content Writer, UI/UX Designer.

Codzilla

ENDRIT

PHP developer, WordPress custom made themes & plugins, Joomla, Laravel5, Symfony2.x, CodeIgniter 3.x, HTML5, CSS3, JavaScript, jQuery, Knockout.JS, VueJS, Apache Server, Nginx server. Linux user and enthusiast.

Codzilla

ARISTOTEL

Wordpress, NodeJs, ReactJs, Java, PHP, React Native

Codzilla

SERXHO

IOS Developer, React Native

Codzilla

ERVIN

ANDROID Developer, Xamarin

Codzilla

DOJNA

Video Marketing, Online Marketing, SEO & SEM, Photographer, Graphic Designer, Content Writer, UI/UX Designer,

Codzilla

ANDI

ANDROID Developer

Codzilla

ARTAN

ANDROID Developer

Codzilla

BESMIR

IOS Developer

Codzilla

ROMINA

IOS Developer

Codzilla

DESAR

IOS Developer

Codzilla

AMANDA

Material Design Graphic Interface (UI, UX), Ilustrator, Photoshop, Indesign, WordPress, Bootstrap, Html, Css, Video Creation & Advertising Spots, Photography.

Codzilla

TAULANT

Java, PHP, Nodejs, Golang, Vue, React, Laravel, JQuery, Cloud Technologies, MySql, Oracle, MongoDb, PostgreSql

Codzilla

DIONIS

PHP developer, WordPress custom made themes & plugins, Joomla, Laravel5, Symfony2.x, CodeIgniter 3.x, HTML5, CSS3, JavaScript, jQuery, Knockout.JS, VueJS, Apache Server, Nginx server. Linux user.

Codzilla

ERMAL

Wordpress, NodeJs, ReactJs, Java, PHP, React Native

Codzilla

KUJTIM

Wordpress, NodeJs, ReactJs, Java, PHP, React Native, Html, CSS

Codzilla

TEUTA

PHP developer, WordPress custom made themes & plugins, Joomla, Laravel5, Symfony2.x, CodeIgniter 3.x, HTML5, CSS3, JavaScript, jQuery, Knockout.JS, VueJS, Apache Server, Nginx server, Linux.

Codzilla

GERHARD

Material Design Graphic Interface (UI, UX), Ilustrator, SEO, Photoshop, Indesign, WordPress, Bootstrap, Html, Css, Video Creation & Advertising Spots, Photography.

Codzilla

KRESHNIK

SEO Specialist, Search Engine Optimization, SEM (Search Engine Marketing), Marketing.

Codzilla

FESTIM

ADVERTISING SPOTS, Video Spots, Photographer, INFOGRAPHIC, Marketing.

Codzilla

DANIEL

C ++, ASP.NET (CORE), MVC, Razor pages, Web API, JavaScript, Java, PHP, React.js, Vue.js, Three.js, PowerShell, Batch, GitHub, HTML, CSS, Bootstrap, SQL Server, MySQL, Entity Framework, Selenium, DB Derby, Embedded C, AVR assembly

Codzilla

MARJETA

Java, PHP, Nodejs, Golang, Vue, React, Laravel, JQuery, Cloud Technologies, MySql, Oracle, MongoDb, PostgreSql.

Codzilla

SIBELA

Material Design Graphic Interface (UI, UX), After Effects, Ilustrator, Photoshop.

Codzilla
Our Partners

Your succesful, Our reputation!