coronavirus

PERFITONI DERI NE 10% ULJE NE VIZITEN TUAJ TE PARE DHE MERRNI REKOMANDIMIN E DUHUR PER SHENDETIN TUAJ: - KONTAKTO

Klienti
TIDO
Sherbimet
Branding, UI/UX Design,
Mobile Design, Web Design,
IOS/Android App, Marketing, SEO/SEM,
Cloud Platform, Database,
Photo Studio, Video Studio
Krijuar
Nentor 2018

TIDO është platformë me kanale të shtrira nëpërmjet aplikacioneve të dedikuara mobile (iOS / Android), Web , etj.

Ka si qëllim kryesor krijimin e një agregatori inteligjent ofertash ,përmes një sistemi që bën të mundur konvertimin e të gjitha ofertave që prodhohen nga bizneset në formë letre, në një formë dixhitale, të thjeshtë, të shpejtë dhe eco-friendly.

Bizneset mund të reklamojnë ofertat e tyre në formë dixhitale , përmes një galerie inteligjente, ku kanë akses të gjithë klientët e abonuar në kanalet e komunikimit të vetë platformës.

Color Palette
#154e9e
#ffb400
#eb232a
#28a9e0
Typography

"Studio me e mire e dizajnit ne Shqiperi, gjeta gjithcka qe me duhej. Rritje mbi 150% ne biznesin tim. Faleminderit Codzilla"

Krijuesi i TIDO

Shërbimi Ynë

Shërbimi ynë ishte të paraqisim faqen si një platformë editoriale vizuale me karakteristika të biznesit bazuar në ngjarje dhe raste në të cilat marka ishte përqendruar. Çdo fokus do të shënohet nga dizajni dhe etiketat e personalizuara që filtrojnë përmbajtjen e biznesit.