coronavirus

PERFITONI DERI NE 10% ULJE NE VIZITEN TUAJ TE PARE DHE MERRNI REKOMANDIMIN E DUHUR PER SHENDETIN TUAJ: - KONTAKTO

Klienti
RAMO SARANDA HOTEL
Sherbimet
Branding, UI/UX Design,
Mobile Design, Web Design
Krijuar
Prill, 2018

Dhomat tona janë të mobiluara dhe të përfunduara me materiale cilësore, mermer dhe dru italian, pëlhura të cilësisë më të lartë, një mobilje të dizajnuar për funksionalitet dhe për cilësinë e qëndrimit tuaj.

Color Palette
#2c3294
#f8f8f8
#ef5f25
#0097dd
Typography

"Studio me e mire e dizajnit ne Shqiperi, gjeta gjithcka qe me duhej. Rritje mbi 150% ne biznesin tim. Faleminderit Codzilla"

Krijuesi i RAMO SARANDA HOTEL

Shërbimi Ynë

Shërbimi ynë ishte të paraqisim faqen si një platformë editoriale vizuale me karakteristika të biznesit bazuar në ngjarje dhe raste në të cilat marka ishte përqendruar. Çdo fokus do të shënohet nga dizajni dhe etiketat e personalizuara që filtrojnë përmbajtjen e biznesit.