coronavirus

PERFITONI DERI NE 10% ULJE NE VIZITEN TUAJ TE PARE DHE MERRNI REKOMANDIMIN E DUHUR PER SHENDETIN TUAJ: - KONTAKTO

Klienti
Porta Automatike Mario
Sherbimet
Web Design, Branding,
UI/UX Design, Mobile Design
Krijuar
Tetor 2020

Porta Automatike Mario ofrojnë një nga gamat më të mëdha të pajisjeve të automatizimit të portave të disponueshme në të gjithë Shqiperinë.

Color Palette
#ffb400
#2a2a2a
#d1d1d1
#383838
Typography

"Studio me e mire e dizajnit ne Shqiperi, gjeta gjithcka qe me duhej. Rritje mbi 150% ne biznesin tim. Faleminderit Codzilla"

Tari Balla, Biznesmen ne Porta Automatike Mario.

Sherbimi Yne

Shërbimi ynë ishte të paraqisim faqen si një platformë editoriale vizuale me karakteristika të biznesit bazuar në ngjarje dhe raste në të cilat marka ishte përqendruar. Çdo fokus do të shënohet nga dizajni dhe etiketat e personalizuara që filtrojnë përmbajtjen e biznesit.