coronavirus

PERFITONI DERI NE 10% ULJE NE VIZITEN TUAJ TE PARE DHE MERRNI REKOMANDIMIN E DUHUR PER SHENDETIN TUAJ: - KONTAKTO

Klienti
Klinika Loloci
Sherbimet
Branding, UI/UX Design,
Mobile Design, Web Design
Krijuar
Tetor, 2020

Klinika Alergologjike Dr. Gjustina Loloci ofron ekzaminim e te ndryshme per diagnostikimin e te gjitha semundjeve alergjike.

Color Palette
#163757
#44d1a4
#d8d8e1
#62de9d
Typography

"Studio me e mire e dizajnit ne Shqiperi, gjeta gjithcka qe me duhej. Rritje mbi 150% ne biznesin tim. Faleminderit Codzilla"

Krijuesi i Klinika Loloci

Shërbimi Ynë

Shërbimi ynë ishte të paraqisim faqen si një platformë editoriale vizuale me karakteristika të biznesit bazuar në ngjarje dhe raste në të cilat marka ishte përqendruar. Çdo fokus do të shënohet nga dizajni dhe etiketat e personalizuara që filtrojnë përmbajtjen e biznesit.