coronavirus

PERFITONI DERI NE 10% ULJE NE VIZITEN TUAJ TE PARE DHE MERRNI REKOMANDIMIN E DUHUR PER SHENDETIN TUAJ: - KONTAKTO

Klienti
Janome
Sherbimet
Branding, UI/UX Design,
Mobile Design, Web Design
Krijuar
Janar, 2018

Janome Sewing Machine Co, Ltd, i njohur gjerësisht si Janome, (shqiptohet: Ja – No -Mey), ka qenë sinonim i makinave qepëse cilësore për gati një shekull. Në vitin 1936, kompania fitoi fabrikën e saj të parë të prodhimit në masë për makinat qepëse, duke filluar në Japoni dhe tani gjithashtu me fabrika prodhimi në Tajlandë dhe Tajvan. Janome janë krenare që janë prodhuesi Nr.1 i makinave qepëse në botë dhe eksportojnë produkte në më shumë se 100 vende të botës, tani dhe në Shqipëri.

Color Palette
#e02f31
#719430
#000000
Typography

"Studio me e mire e dizajnit ne Shqiperi, gjeta gjithcka qe me duhej. Rritje mbi 150% ne biznesin tim. Faleminderit Codzilla"

Krijuesi i Janome Albania

Shërbimi Ynë

Shërbimi ynë ishte të paraqisim faqen si një platformë editoriale vizuale me karakteristika të biznesit bazuar në ngjarje dhe raste në të cilat marka ishte përqendruar. Çdo fokus do të shënohet nga dizajni dhe etiketat e personalizuara që filtrojnë përmbajtjen e biznesit.