coronavirus

PERFITONI DERI NE 10% ULJE NE VIZITEN TUAJ TE PARE DHE MERRNI REKOMANDIMIN E DUHUR PER SHENDETIN TUAJ: - KONTAKTO

Klienti
Format Plus
Sherbimet
Branding, UI/UX Design,
Mobile Design, Web Design
Krijuar
Mars, 2018

25 vjet përvojë e fituar në dy realitete Italia dhe Shqipëria. Format Plus në bashkëpunim me arkitektët, dizajnerët dhe ndërtuesit ofron mbështetje praktike, forma dhe materiale të reja.

Color Palette
#35383c
#f8f8f8
#000000
Typography

"Studio me e mire e dizajnit ne Shqiperi, gjeta gjithcka qe me duhej. Rritje mbi 150% ne biznesin tim. Faleminderit Codzilla"

Krijuesi i Format Plus

Shërbimi Ynë

Shërbimi ynë ishte të paraqisim faqen si një platformë editoriale vizuale me karakteristika të biznesit bazuar në ngjarje dhe raste në të cilat marka ishte përqendruar. Çdo fokus do të shënohet nga dizajni dhe etiketat e personalizuara që filtrojnë përmbajtjen e biznesit.