coronavirus

PERFITONI DERI NE 10% ULJE NE VIZITEN TUAJ TE PARE DHE MERRNI REKOMANDIMIN E DUHUR PER SHENDETIN TUAJ: - KONTAKTO

Klienti
Fire Protection
Sherbimet
Branding, UI/UX Design,
Mobile Design, Web Design
Krijuar
Qershor, 2017

“Fire Protection Albania” krenohet si një nga lideret në pajisjet e zjarrit dhe pajisjet e sigurisë industriale. Ofrojnë teknologjinë dhe pajisjet më të fundit që lejojnë t’i japin klientëve shërbimet më të mira të mundshme. Gjithashtu bëjnë inspektime tek të gjithë klientët për të siguruar që të gjitha pajisjet e furnizuara të jenë në mënyrë efikase për të operuar dhe të servisohen në kohë.

Color Palette
#c8262e
#edae44
#3f110c
#303438
Typography

"Studio me e mire e dizajnit ne Shqiperi, gjeta gjithcka qe me duhej. Rritje mbi 150% ne biznesin tim. Faleminderit Codzilla"

Krijuesi i Fire Protection

Shërbimi Ynë

Shërbimi ynë ishte të paraqisim faqen si një platformë editoriale vizuale me karakteristika të biznesit bazuar në ngjarje dhe raste në të cilat marka ishte përqendruar. Çdo fokus do të shënohet nga dizajni dhe etiketat e personalizuara që filtrojnë përmbajtjen e biznesit.