coronavirus

PERFITONI DERI NE 10% ULJE NE VIZITEN TUAJ TE PARE DHE MERRNI REKOMANDIMIN E DUHUR PER SHENDETIN TUAJ: - KONTAKTO

Klienti
Femm Centro Modella
Sherbimet
Branding, UI/UX Design,
Mobile Design, Web Design
Krijuar
Janar, 2020

E para dhe e vetmja ne Shqipëri. Centro Modella, një trajtim që ka mbi 20 vite në treg. Arrini formën ideale të trupit në mënyrë natyrale. Rritni metabolizmin tuaj me metodën tonë që kombinon aktivitetin fizik me ndikim të ulët, trajtimin e detox dhe këshillimin e ushqimit.

Color Palette
#107352
#d5f4ff
#ffc602
#ff2000
Typography

"Studio me e mire e dizajnit ne Shqiperi, gjeta gjithcka qe me duhej. Rritje mbi 150% ne biznesin tim. Faleminderit Codzilla"

Krijues i Femm Centro Modella

Shërbimi Ynë

Shërbimi ynë ishte të paraqisim faqen si një platformë editoriale vizuale me karakteristika të biznesit bazuar në ngjarje dhe raste në të cilat marka ishte përqendruar. Çdo fokus do të shënohet nga dizajni dhe etiketat e personalizuara që filtrojnë përmbajtjen e biznesit.