coronavirus

PERFITONI DERI NE 10% ULJE NE VIZITEN TUAJ TE PARE DHE MERRNI REKOMANDIMIN E DUHUR PER SHENDETIN TUAJ: - KONTAKTO

Klienti
EIA Automatic ID Devices
Sherbimet
Branding, UI/UX Design,
Mobile Design, Web Design
Krijuar
Shkurt, 2019

Eia Automatic id devices shpk eshte filiali i kompanise italiane Eia srl. nga te pakta kompani ne Shqiperi per produktet Indetificazione Automatico.lexues barkode.palmare industriale PDA.printera barkode.sistemi pos etj. Eshte krijuar ne 2010 me adrese ne Tirane. Ka nje game te gjere te produkteve qe japin zgjidhje ne industri.. distribuzione.Supermekato .magazina etj.

Color Palette
#fd0100
#010080
#ff5722
#1c2224
Typography

"Studio me e mire e dizajnit ne Shqiperi, gjeta gjithcka qe me duhej. Rritje mbi 150% ne biznesin tim. Faleminderit Codzilla"

Krijuesi i EIA

Shërbimi Ynë

Shërbimi ynë ishte të paraqisim faqen si një platformë editoriale vizuale me karakteristika të biznesit bazuar në ngjarje dhe raste në të cilat marka ishte përqendruar. Çdo fokus do të shënohet nga dizajni dhe etiketat e personalizuara që filtrojnë përmbajtjen e biznesit.