coronavirus

PERFITONI DERI NE 10% ULJE NE VIZITEN TUAJ TE PARE DHE MERRNI REKOMANDIMIN E DUHUR PER SHENDETIN TUAJ: - KONTAKTO

Klienti
Egland SHPK
Sherbimet
Branding, UI/UX Design,
Mobile Design, Web Design
Krijuar
Prill, 2017

Egland Shpk, një kompani mjaft kredibile në treg dhe me një besueshmëri të Lartë. Me fokus Industrinë e prodhimit të Tubave plastik ofron produkte te modeleve te ndryshme dhe në Sasi të konsiderueshme për Tregun vendas e më gjerë. Tuba Plastik për ujë të pijshëm dhe vaditje me një “Garanci të Përjetshme”. Ofrohet Import & Export brenda dhe jashte Shqiperise!

Color Palette
#2e78ae
#0c5285
#0a3a5d
#f9f9f9
#191919
#262626
Typography

"Studio me e mire e dizajnit ne Shqiperi, gjeta gjithcka qe me duhej. Rritje mbi 150% ne biznesin tim. Faleminderit Codzilla"

Krijues i Egland SHPK

Shërbimi Ynë

Shërbimi ynë ishte të paraqisim faqen si një platformë editoriale vizuale me karakteristika të biznesit bazuar në ngjarje dhe raste në të cilat marka ishte përqendruar. Çdo fokus do të shënohet nga dizajni dhe etiketat e personalizuara që filtrojnë përmbajtjen e biznesit.