coronavirus

PERFITONI DERI NE 10% ULJE NE VIZITEN TUAJ TE PARE DHE MERRNI REKOMANDIMIN E DUHUR PER SHENDETIN TUAJ: - KONTAKTO

Klienti
Demaj Stone
Sherbimet
Branding, UI/UX Design,
Mobile Design, Web Design
Date
Nentor, 2016

Firma Demaj sh.p.k e krijuar në vitin 1994, nga subjektet e para në përpunimin e mermerit, granitit, onyxit, kuarcit, punimit të gurit dhe mozaikëve të ndryshëm ju ofron shërbime me kualitet të lartë dhe çmime konkuruese.

Color Palette
#a31f23
#edae44
#9b78b3
#000000
Typography

"Studio me e mire e dizajnit ne Shqiperi, gjeta gjithcka qe me duhej. Rritje mbi 150% ne biznesin tim. Faleminderit Codzilla"

Krijuesi i Demaj Stone

Shërbimi Ynë

Shërbimi ynë ishte të paraqisim faqen si një platformë editoriale vizuale me karakteristika të biznesit bazuar në ngjarje dhe raste në të cilat marka ishte përqendruar. Çdo fokus do të shënohet nga dizajni dhe etiketat e personalizuara që filtrojnë përmbajtjen e biznesit.