coronavirus

PERFITONI DERI NE 10% ULJE NE VIZITEN TUAJ TE PARE DHE MERRNI REKOMANDIMIN E DUHUR PER SHENDETIN TUAJ: - KONTAKTO

Klienti
Cinco Cavalli
Sherbimet
Branding, UI/UX Design,
Mobile Design, Web Design
Krijuar
Dhjetor, 2016

Po kërkoni një destinacion të bukur me një jetë të gjallë nate? Atëherë Cinco Cavalli nuk do të zhgënjejë. Ju mund të argëtoheni, të pini kokteje të shkëlqyera dhe të kërceni gjatë gjithë natës. Klubi i natës më i famshëm dhe më i lezetshëm në Tiranë, dhe madje edhe në Shqipëri, Cinco Cavalli është klubi më i madh. Kjo është plotësisht e vlefshme të shikosh nëse po kërkon muzikë të mirë dhe DJ më të mirë në vend. Muzika që luhet këtu është kryesisht House, elektro, Rap etj: DJ nga i gjithë Ballkani vijnë këtu për të luajtur këngët e tyre.

Color Palette
#e2d151
#706a26
#9b78b3
#22152b
Typography

"Studio me e mire e dizajnit ne Shqiperi, gjeta gjithcka qe me duhej. Rritje mbi 150% ne biznesin tim. Faleminderit Codzilla"

Krijuesi i Cinco Cavalli

Shërbimi Ynë

Shërbimi ynë ishte të paraqisim faqen si një platformë editoriale vizuale me karakteristika të biznesit bazuar në ngjarje dhe raste në të cilat marka ishte përqendruar. Çdo fokus do të shënohet nga dizajni dhe etiketat e personalizuara që filtrojnë përmbajtjen e biznesit.