coronavirus

PERFITONI DERI NE 10% ULJE NE VIZITEN TUAJ TE PARE DHE MERRNI REKOMANDIMIN E DUHUR PER SHENDETIN TUAJ: - KONTAKTO

Klienti
AMV Construction
Sherbimet
Branding, UI/UX Design,
Mobile Design, Web Design
Krijuar
Dhjetor, 2020

Standarti i lartë i cilësisë në zbatimin e punimeve, e dallon këtë firmë si një nga promotoret e aplikimeve të teknollogjive të fundit në fushën e ndërtimit. Duke vendosur në çdo projekt gjithë përkushtimin dhe cilësinë më të lartë. Duke qënë koherent me zhvillimet botërore, në kontribuojmë në industrinë e ndërtimit me rrugëzgjidhje të qëndrueshme, të shpejta, me kosto efektive dhe cilësi të lartë.

Color Palette
#242424
#eac12c
#33aa6a
#0097dd
#53382a
#363437
#d08b3c
Typography

"Studio me e mire e dizajnit ne Shqiperi, gjeta gjithcka qe me duhej. Rritje mbi 150% ne biznesin tim. Faleminderit Codzilla"

Krijuesi i AMV Construction

Shërbimi Ynë

Shërbimi ynë ishte të paraqisim faqen si një platformë editoriale vizuale me karakteristika të biznesit bazuar në ngjarje dhe raste në të cilat marka ishte përqendruar. Çdo fokus do të shënohet nga dizajni dhe etiketat e personalizuara që filtrojnë përmbajtjen e biznesit.