coronavirus

PERFITONI DERI NE 10% ULJE NE VIZITEN TUAJ TE PARE DHE MERRNI REKOMANDIMIN E DUHUR PER SHENDETIN TUAJ: - KONTAKTO

Klienti
Adorions Palace
Sherbimet
Branding, UI/UX Design,
Mobile Design, Web Design
Krijuar Me
Shkurt, 2019

Një oaz mes natyrës dhe qytetërimit. I vendosur mes Durrësit dhe Tiranës, dy epiqendrave shqiptare të turizmit dhe urbanizmit, vjen në një krijim unik arkitekturor, një kombinim stilesh që sjell në një vepër të vetme disa epoka të zhvillimit të arkitekturës dhe artit. Një shprehje e pasionit për artin dhe arkitekturën, magjepsjes pas stilit dhe magjisë së të bukurës… ADORIONS PALACE, një dedikim dashurisë.

Color Palette
#c0a98c
#be9731
#36342c
#ffffff
Typography

"Studio me e mire e dizajnit ne Shqiperi, gjeta gjithcka qe me duhej. Rritje mbi 150% ne biznesin tim. Faleminderit Codzilla"

Krijuesi i Adorions Palace

Shërbimi Ynë

Shërbimi ynë ishte të paraqisim faqen si një platformë editoriale vizuale me karakteristika të biznesit bazuar në ngjarje dhe raste në të cilat marka ishte përqendruar. Çdo fokus do të shënohet nga dizajni dhe etiketat e personalizuara që filtrojnë përmbajtjen e biznesit.