coronavirus

PERFITONI DERI NE 10% ULJE NE VIZITEN TUAJ TE PARE DHE MERRNI REKOMANDIMIN E DUHUR PER SHENDETIN TUAJ: - KONTAKTO

Mobile App Development

Ne zhvillojmë aplikacione mobile që ndihmojnë bizneset për një efikasitet dhe angazhim më të mirë operacional.

Punësoni zhvillues të certifikuar të aplikacioneve mobile nga CODZILLA të cilët janë ekspertë për ofrimin e përsosmërisë në Android, IOS dhe shërbimet e zhvillimit të aplikacioneve.

Së pari mendojmë për Aplikacionet

Ne dërgojmë përvoja të pasura në ekranet e vogla, që përkthehet në suksesin e biznesit tuaj, lehtësinë e operimit dhe angazhimin e konsumatorëve me kuptimin tonë jashtëzakonisht të thellë të përvojës së përdoruesit dhe teknologjisë mobile. Ne punojmë me ekosisteme të shumta në mënyrë që të krijojmë ndikim maksimal tek përdoruesit tuaj. Ne ju ndihmojmë të krijoni aplikacione për:

iOS Apps Development

CODZILLA është një kompani kryesore për zhvillimin e aplikacioneve iOS / iPhone që krenohet me një grup të talentuar zhvilluesish ekspertë të iOS. Ne i ndihmojmë klientët tanë me aplikacione të personalizuara që punojnë në mënyrë perfekte në të gjithë platformën iOS duke përfshirë versionet më të fundit në pajisjet iOS si iPhone, iPad, Apple Watches, Apple TV, etj. Punësoni zhvillues të aplikacioneve iOS me vite përvojë me teknologjitë më të fundit të zhvillimit të aplikacioneve iOS për të ndërtuar aplikacione mobile.

Android App Development

Ne jemi një kompani udhëheqëse për zhvillimin e aplikacioneve Android që ofrojnë zgjidhje të personalizuara të aplikacioneve Android për markat globale, ndërmarrjet dhe kompanitë e reja. Duke mbuluar të gjithë spektrin në platformën android, ne mund t'ju ndihmojmë të krijoni aplikacione të paharruara për Android për smartphone, Tabletët, Android Wear dhe Android TV. Punësoni zhvillues të aplikacioneve Android nga ne duke pasur ekspertizë për të ndërtuar aplikacione të personalizuara Android që funksionojnë në të gjitha pajisjet Android me përditësimet më të fundit të versionit Android OS.

Cross Platform Apps

Codzilla është një ndër kompanitë më të mëdha përsa u përket ndërtimit të aplikacioneve Cross Platform. Ne fuqizojmë bizneset me një gamë të gjerë aplikacionesh mobile. Aplikacionet tona Cross Platform për smartphone ndihmojnë klientët me përfitime të shumta dhe gjithashtu ndihmojnë për të mbuluar një audiencë më të gjerë duke përdorur pajisje me sisteme operativë të ndryshëm. Zhvilluesit tanë të platformave Cross Platform janë ekspertë në ndërtimin e aplikacioneve të përballueshme, cilësore dhe të gjithanshme për smartphone me teknologjinë aktuale dhe frameworke Cross Platform si:

Mobile Apps Driven by Cloud

Cloud Consultancy, e udhëhequr nga specialistët tanë të çertifikuar, siguron shkallëzimin, performancën dhe përputhjen maksimale për Aplikacionet tuaja Mobile, Aplikimet në Website dhe API-të tuaja. Që nga fillimi gjatë fazës ose në zbulimin, ne do t'ju ndihmojmë të formuloni strategjinë e platformave Cloud me konsultimin e ekspertëve të Cloud për të optimizuar shpërndarjen e informacionit në kanale të ndryshme. Kompania jonë punon ngushtë me ofruesit kryesorë si Amazon Web Services (AWS), Azure, Rackspace dhe DigitalOcean për të dhënë një performancë të jashtëzakonshme.

Hybrid App Development

Aplikacionet Hibride kombinojnë më të mirën e të dy botëve, aplikacionet Web dhe ato Native. Aplikacionet e ndërtuara përmes shërbimeve tona kryesore të aplikacioneve mobile Hibride, ulin koston e zhvillimit, sigurojnë akses të lehtë te të dhënat e pajisjes, punojnë offline dhe ka varietete të një shumëllojshmërie platformash dhe Sistemesh Operative. Punësoni zhvillues të aplikacioneve hibride nga Codzilla të cilët kombinojnë fuqinë e Javascript, HTML5 dhe CSS3 për të zhvilluar aplikacione Hibride me frameworkët më të fundit si PhoneGap, Appcelerator.

Progressive Web App (PWA) Development

Ne ofrojmë përsosmëri në shërbimet e zhvillimit të programeve progresive në internet (PWA) për të krijuar aplikacione që sigurojnë performancë të përsosur, identike me atë të Native Mobile APP. Me një qëllim për të maksimizuar angazhimin e përdoruesit, Codzilla krijon aplikacione progresive në internet që funksionojnë më shpejt në të gjitha platformat me përpjekjen më minimale. Ne integrojmë karakteristika unike si shfletimi jashtë linje (offline browsing), push notification, analiza e të dhënave dhe kanalet e shpërndarjes në aplikacionet në internet.

Sherbimet Tona

Zgjedhja më e mirë për biznesin tuaj!

CO
Graphic Design

Ne qëndrojmë në krye të trendeve dhe koncepteve aktuale të dizajnit, duke synuar të jemi përpara të gjithëve.

D
Website Design

Shërbimet tona të Web Design ndihmojnë në imazhin e biznesit tuaj në internet, por jo vetëm. Brendi është ajo cfarë i duhet një biznesi.

ZI
Web Development

Duke qenë një kompani udhëheqëse për Web Development në rajon, ne ofrojmë shërbime të larta për zhvillimin e backend.

LL
Digital Marketing

Ajo që na bën ne ndryshe nga të tjerët është stabiliteti dhe zgjidhjet më të mira që ne ofrojmë për klientët tanë.

A
Full Stack Development

Ekipi ynë me përvojë është i aftë për njohuritë e kërkuara të tregut dhe për këtë arsye, plotëson nevojat unike të biznesit.

S
Database

Developerat tanë do t'ju ndihmojnë për c'do problem ose kërkesë që ju keni me databazën e biznesit tuaj.

T
Cloud Platforms

Ekipi i ekspertëve të Codzilla do të gjejë zgjidhjen që do t'ju japë performancën dhe stabilitetin më të mirë pa marrë parasysh sfidat me të cilat përballeni.

U
SEO & SEM

Ne jemi ekip i Ekspertëve të Motorëve të Kërkimit. Ne ofrojmë zgjidhje si për On Page SEO por dhe për atë Off Page SEO.

D
Video Creation

Spoti është një prezantim audiovizual i mirëmenduar dhe i mirëkonceptuar, që ka si qëllim kryesor ofrimin dhe njohjen e biznesit tuaj.

IO
Photo Studio

Strategjitë tona të mediave dixhitale, prodhimi i fotove dhe videove fuqizojnë përmbajtjen vizuale dhe multimediale për klientët tanë.