coronavirus

PERFITONI DERI NE 10% ULJE NE VIZITEN TUAJ TE PARE DHE MERRNI REKOMANDIMIN E DUHUR PER SHENDETIN TUAJ: - KONTAKTO

  • Cloud Platforms
  • Mobile Development
  • Web Development
  • Databases
  • Core Languages
Make Your Code Stronger

Codzilla

'Codzilla', një nga kompanitë më të suksesshme shqiptare në fushën e programimit, dizajnit dhe marketingut, me përvojë të jashtëzakonshme në bashkëpunime ndërkombëtare dhe me emra të njohur biznesi, duke dhënë garancinë e suksesit që prisnit.
Swipe right to see all projects
Gjeni Gjithcka Qe I Duhet Biznesit Tuaj

Cloud Platforms

Codzilla
DevOps & Cloud Automation. Ekipi yne do tju ndihmoje te pershpejtoni softwarin tuaj duke siguruar strategji dhe vizion te qendrueshem. Ne do te punojme se bashku per te forcuar biznesin tuaj!

Mobile Development

Codzilla
Ne zhvillojmë aplikacione mobile që ndihmojnë bizneset për një efikasitet dhe angazhim më të mirël. CODZILLA ka staf që janë ekspertë për ofrimin e përsosmërisë në Android, iOS dhe shërbimet e zhvillimit të aplikacioneve.

Web Development

Codzilla
Codzilla eshte kompania me e mire ne Shqiperi per krijimin dhe personalizimin e Website-ve, aplikacioneve dhe software te ndryshme.

Databases

Codzilla
Ne e kuptojmë se çdo biznes ka objektiva dhe vizion të ndryshëm për t'i arritur ato. Në këtë botë gjithnjë kërkuese të dhënat janë një shtyllë kurrizore e çdo lloj biznesi sot, është e rëndësishme që ato të menaxhohen në mënyrë efektive.

Core Languages

Codzilla
Ne zhvillojme te ardhmen. Nga krijimi i idese tek ndertimi dhe suporti. Codzilla do te ndihmoje ne cdo hap te cikli i ndertimit te programeve qe ju doni, duke e bere te panderprere fillimin e nje sipermarrje te re ose permiresimin e nje zgjidhjeje ekzistuese.