coronavirus

PERFITONI DERI NE 10% ULJE NE VIZITEN TUAJ TE PARE DHE MERRNI REKOMANDIMIN E DUHUR PER SHENDETIN TUAJ: - KONTAKTO

Krijuar ne vitin 2014

Me ne idetë tuaja bëhen realitet!

Zgjidh më të mirët

Ne krijojmë produkte me cilësi të lartë dhe praktik, për të përmirësuar rendimentin e punës tuaj.
6
Vjet Eksperiencë

Zgjidhja më e mirë për fillimin e biznesit tuaj!

Zhvillimi i modelit tuaj të markës: 1-Tipografia 2-Ngjyrat 3-Forma Projektimi i identitetit të markës suaj 1-Logo 2-Website 3-Paketimi i produkteve 4-Kartë vizita 5-Dizenjim Email-i Shiko më shumë
Designing for an optimal digital experience. intuitive and user friendly. Our websites, platforms and apps are built for the way your users behave to ensure an experience that will make them come back for more.... See more
Designing for an optimal digital experience. intuitive and user friendly. Our websites, platforms and apps are built for the way your users behave to ensure an experience that will make them come back for more.... See more
Latest Projects

Boranito
Skate

2018 / Interaction

Rick
Meyers

2018 / Branding

ICO Bottle
Opener

2018 / Branding

Onne
Portfolio

2017 / Interaction

Dark
Bottle

2017 / Branding

Klientë që na kanë besuar

Ndihmoni biznesin që mund të jetë optimizuar fitimi dhe të përmirësojë vlerën e markës është vizioni ynë.

Tiranë ALBANIA

Bulevardi Bajram Curri, Tiranë, Shqipëri - 1001
Na kontaktoni