coronavirus

PERFITONI DERI NE 10% ULJE NE VIZITEN TUAJ TE PARE DHE MERRNI REKOMANDIMIN E DUHUR PER SHENDETIN TUAJ: - KONTAKTO

Graphic Design

Ne qëndrojmë në krye të trendeve dhe koncepteve aktuale të dizajnit, duke synuar të jemi më të mirët, ndërsa gjithashtu zbatojmë parimet klasike të dizajnit në punën tonë. Ne marrim vendime ne bazë të brendin dhe pamjes së produkteve të biznesit tuaj.

Branding & Identity

Brendi është si një vijë i padukshëm që lidh çdo aspekt të veçantë të biznesit tuaj. Ju lejon të rriteni dhe të formoheni, të përdorni skica të ndryshme, por gjithsesi në mënyrë paradoksale mbeten të njëjtat. Krijon një rrjedhë, një formë, një model që e bën identitetin tuaj të plotë dhe koheziv. Në vend që thjesht "ta përplasim" logon tuaj në gjithçka dhe ta quajmë atë "të markuar", ne shikojmë në grupe vlerash dhe elementesh të përfshira në logon tuaj. (Nuk keni ende një logo? Ne mund ta projektojmë atë!) Ne shikojmë ngjyrat, gërmat, linjat, këndet, cepat, format dhe stilet tuaja. Ne shikojmë kompaninë tuaj dhe qëllimin e saj, klientelë e kërkuar dhe potencialin e rritjes. Ndonjëherë, ne rekomandojmë ribrandim, i cili zakonisht mban thelbin e markës suaj dhe e zhvendos atë në një koncept më modern. Rebranding në një koncept më modern është shumë normale.

Brendimi është identiteti

Marka është aq e thjeshtë sa të dish kush je, çfarë përfaqëson dhe cili është qëllimi yt. Markimi është po aq i ndërlikuar sa të kuptosh se kush je, çfarë ofron dhe cili është qëllimi yt. Marka është Identiteti juaj. Ne shikojmë të gjithë tablonë e biznesit tuaj dhe krijojmë një sërë rregullash të dizajnit për t'i dhënë zë çdo aspekti të asaj që bëni.
Çdo gjë duhet të jetë një zgjatim i përsosmërisë që ju vendosni në punën tuaj. Çdo broshurë e krijuar, çdo kartëvizitë e shpërndarë, çdo pamje në faqen tuaj të internetit duhet të krijojë dhe të përforcojë më tej identitetin tuaj si biznes.

Logo Design & Branding

Rekomandojmë të filloni këtu. Para se të reklamoni, para se të ndërtoni një faqe në internet, para se të prodhoni ndonjë gjë, keni një logo. Kur të jeni 12 hapa në përpjekjen tuaj, ne duam që ju të keni një pamje të qartë të asaj që simbolizon brendin tuaj. Ne duam që i gjithë procesi të jetë sa më i qetë dhe pa dhimbje për ju. Logo Design është një nga aspektet më të rëndësishme të Brendit dhe Njohjes së Brendit tuaj.

Logo Design & Brending përshtatura për nevojat tuaja

Pavarësisht nëse jeni duke krijuar një produkt apo duke ofruar një shërbim, logoja juaj është mënyra se si do t'ju njohë klientela juaj. Skema juaj e ngjyrave vendos skenën për qëllimin tuaj; stili juaj i shkronjave në mënyrë subliminale ju dallon si profesionist, me zemër të lehtë, aventureske, etj. Logoja juaj është fjala e parë e pathënë për kompaninë ose biznesin tuaj dhe krijon mjedisin për të gjitha përpjekjet e ardhshme të markës.

Print & Layout Design

Materialet e shtypura bëjnë ndikimin. Zbatohen të njëjtat rregulla të botës dixhitale: duhet të dalloheni në një botë të ngopur me imazhe. Por, çuditërisht, në vend që të zëvendësojë materialet e shtypura, bollëku i reklamave dixhitale dhe mediave që janë përtej vizionit tonë, i ka dhënë shtypjes një erë të dytë. Ne bëjmë aq shumë gjëra në mënyrë elektronike, saqë mallrat e prekshëm që marrim bëjnë një përshtypje të fortë kur shoqërohen me dizajnin krijues. Mendoni përtej të pamendueshmes; paketimi i tyre ndoshta ju bëri të doni shërbimin e tyre para se të kishit një shans për të parë se çfarë kishte brenda. Imagjinoni të njëjtin produkt në një kuti të thjeshtë… më pak emocionuese, apo jo. Paketimi si kjo thjesht po përdor mirë Print Design dhe Branding; ne do të krijojmë një mundësi për të përforcuar kush jeni dhe duke inkurajuar klientelën tuaj për të marrë më shumë nga ju.

Sherbimet Tona

Zgjedhja më e mirë për biznesin tuaj!

CO
Mobile APP Development

Ne zhvillojmë aplikacione mobile që ndihmojnë bizneset për një efikasitet dhe angazhim më të mirë operacional.

D
Website Design

Shërbimet tona të Web Design ndihmojnë në imazhin e biznesit tuaj në internet, por jo vetëm. Brendi është ajo cfarë i duhet një biznesi.

ZI
Web Development

Duke qenë një kompani udhëheqëse për Web Development në rajon, ne ofrojmë shërbime të larta për zhvillimin e backend.

LL
Digital Marketing

Ajo që na bën ne ndryshe nga të tjerët është stabiliteti dhe zgjidhjet më të mira që ne ofrojmë për klientët tanë.

A
Full Stack Development

Ekipi ynë me përvojë është i aftë për njohuritë e kërkuara të tregut dhe për këtë arsye, plotëson nevojat unike të biznesit.

S
Database

Developerat tanë do t'ju ndihmojnë për c'do problem ose kërkesë që ju keni me databazën e biznesit tuaj.

T
Cloud Platforms

Ekipi i ekspertëve të Codzilla do të gjejë zgjidhjen që do t'ju japë performancën dhe stabilitetin më të mirë pa marrë parasysh sfidat me të cilat përballeni.

U
SEO & SEM

Ne jemi ekip i Ekspertëve të Motorëve të Kërkimit. Ne ofrojmë zgjidhje si për On Page SEO por dhe për atë Off Page SEO.

D
Video Creation

Spoti është një prezantim audiovizual i mirëmenduar dhe i mirëkonceptuar, që ka si qëllim kryesor ofrimin dhe njohjen e biznesit tuaj.

IO
Photo Studio

Strategjitë tona të mediave dixhitale, prodhimi i fotove dhe videove fuqizojnë përmbajtjen vizuale dhe multimediale për klientët tanë.