coronavirus

PERFITONI DERI NE 10% ULJE NE VIZITEN TUAJ TE PARE DHE MERRNI REKOMANDIMIN E DUHUR PER SHENDETIN TUAJ: - KONTAKTO

Full Stack Development

Rinovoni plotësisht Software-in tuaj me Full Stack Development, ndertoni projektet e gjeneratës së ardhshme. Ne ju ofrojme kënaqësi 100% për shërbimin që ju ofrojmë. Dërgojmë projektin në kohë rekord. Investimi më i mirë që mund të bëni për biznesin tuaj.

Shërbimet Full Stack Development

Ne ofrojmë shërbime të Full Stack Development për një gamë të gjerë të bizneseve për të rritur shërbimet në internet. Ekipi ynë i Full Stack Development janë shumë të kualifikuar dhe me përvojë. Janë shumë të aftë për njohuritë e kërkuara të industrisë dhe për këtë arsye, plotëson nevojat unike të biznesit në mënyrën më gjithëpërfshirëse. Shërbimet tona janë:

PHP Development

PHP është një nga gjuhët më të përdorura të programimit në sektorin aktual i cili përdoret për përmirësimin e skenës së përgjithshme të dizajnit dhe zhvillimit të portaleve online. PHP po përdoret nga faqet kryesore në të gjithë botën për të arritur hartimin dhe zhvillimin më të mirë të faqeve të internetit. Ekipi ynë i zhvilluesve shumë të kualifikuar dhe me përvojë në PHP siguron ofrimin e shërbimeve zhvilluese PHP mjaft kreative dhe të drejtuara nga rezultatet që plotësojnë kërkesat unike të biznesit tuaj në internet.

Zhvilluesit tanë shumë të aftë janë të aftë të mirë duke përdorur mjetet dhe teknologjitë më të mira për të ofruar shërbime shumë të shkallëzuara të zhvillimit të faqeve PHP për biznesin tuaj online. Duke pasur një ekspertizë të shkëlqyeshme teknike në PHP së bashku me CSS, HTML5, MySQL, jQuery dhe të tjerët. Zhvilluesit tanë të faqeve PHP ofrojnë vlera të mëdha për procesin e përgjithshëm të hartimit dhe zhvillimit të faqes suaj të internetit. Me vite përvojë në fushën e dhënë, ne sigurojmë shpërndarjen e shërbimeve të besueshme dhe të vlefshme për zhvillimin e faqeve në PHP që plotësojnë kërkesat e biznesit tuaj.

MEAN Stack Development

MEAN Stack Development është duke marrë hov në kohët e fundit për shkak të gamës së tij të gjerë të karakteristikave dhe lehtësisë së zhvillimit të internetit të ofruar për zhvilluesit e faqeve në të gjithë botën. MEAN zakonisht konsiderohet të jetë mbledhja e teknologjive kryesore të bazuara në Java duke përfshirë platformat e zhvillimit Mongo DB, Express JS, Angular JS dhe Node JS. Teknologjia më e fundit e zhvillimit të MEAN Stack mundëson që zhvilluesit e faqeve të krijojnë portale shumë interaktive dhe miqësore për përdoruesit, si dhe aplikacione që japin një përvojë të përgjithshme të përmirësuar të përdoruesit.

Në MEAN Stack Development, ne mbajmë një ekip të brendshëm të zhvilluesve dhe programuesve më profesionistë MEAN Stack që ofrojnë zgjidhje të nivelit të lartë të zhvillimit të MEAN Stack për bizneset në internet nëpër biznese të shumta të industrisë. Ne, në Codzilla, i ndihmojmë bizneset të hartojnë dhe zhvillojnë portale dhe aplikacione shumë interaktive, tërheqëse dhe të orientuara drejt përdoruesit, bazuar në kërkesat unike të bizneseve në internet. Zhvilluesit dhe programuesit tanë MEAN Stack janë të aftë të migrojnë trendet dhe teknologjitë më të fundit të zhvillimit të MEAN Stack drejt ofrimit të zgjidhjeve më të mira për zhvillimin e MEAN Stack për biznesin tuaj në internet.

Angular JS Development

Angular JS është një kornizë kryesore e zhvillimit të faqes në internet, e krijuar dhe zhvilluar nga Google. Kjo platformë e shkëlqyeshme e zhvillimit të faqes në internet rrit tiparet e HTML për zhvillimin e klasit të lartë të internetit drejt krijimit të portaleve dhe aplikacioneve shumë interaktive dhe dinamike të internetit. Në Codzilla, ne kemi fituar respektin për të qenë kompania kryesore e zhvillimit Angular JS në Shqipëri pasi ekipi ynë kupton plotësisht grumbullin e plotë të teknologjive Angular JS. Kështu, përmes ekspertizës sonë profesionale dhe njohurive thelbësore të programimit Angular JS, ne jemi në gjendje të ofrojmë shërbime shumë të besueshme dhe të shkallëzuara të zhvillimit Angular JS për bizneset në internet.

Në Codizlla, ne kemi një ekip mjaft profesional të zhvilluesve dhe programuesve të përkushtuar dhe të çertifikuar Angular JS që japin nivelin më të lartë të zgjidhjeve të përparuara të zhvillimit Angular JS. Ne mbajmë një rekord të dhënies së zgjidhjeve shumë të suksesshme dhe të integruara Angular JS për zhvillimin e faqes në internet për të rritur ROI - Rikthimi i Investimit të përgjithshëm për biznesin tuaj në internet. Me kërkesën gjithnjë në rritje për portale dhe aplikacione shumë tërheqëse dhe interaktive të internetit për bizneset në internet, ne sigurojmë shpërndarjen e zgjidhjeve të zhvillimit të Angular JS të nivelit të lartë që plotësojnë nevojat unike të biznesit tuaj në internet.

Node JS Development

Node JS Development është një nga kornizat më të kërkuara për zhvillimin e faqeve të internetit të JS të përdorura nga zhvilluesit e faqeve në të gjithë botën. Kuadri i përparuar i Node JS Development përdoret nga zhvilluesit e Website për dizajnimin dhe zhvillimin e portaleve dhe aplikacioneve shumë interaktive dhe tërheqëse të internetit që plotësojnë kërkesat unike të biznesit tuaj në internet. Duke shfaqur ekspertizën tonë përkatëse në fushën e zgjidhjeve të nivelit të lartë të zhvillimit Node JS, ne kemi fituar respektin për të qenë një nga kompanitë kryesore të zhvillimit të Node JS në Shqipëri.

Custom Web Development

Ne jemi një ofrues kryesor i shërbimit të zhvillimit të programeve të personalizuar, që ofrojmë zgjidhje Sofware të klasit botëror në një gamë të gjerë të platformave të teknologjisë në nivele të ndryshme biznesi. Rekordi ynë i shkëlqyeshëm i suksesit ka ndihmuar bizneset e ndryshme në internet të zhvillojnë iniciativa shumë interaktive dhe miqësore për përdoruesit e programeve, duke gjeneruar rritje të ROI -Rikthim i investimit për klientët tanë. Duke kombinuar një gamë të larmishme angazhimesh të pashembullt me ekspertizë teknike për kënaqësinë e klientit, ne jemi lider në shërbimet e nivelit të lartë të zhvillimit të Software. Ofrojmë shërbime për organizatat që kërkojnë drejt automatizimit të operacioneve specifike të biznesit me ndihmën e produkteve dhe shërbimeve të drejtuara nga Software.

Ekipi ynë i Web Development është me ekspertizë të madhe në zhvillimin e aplikacioneve bashkëkohore të platformave dhe të serverëve, përvojat e zgjeruara të përdoruesve. Shërbimet tona të zhvillimit të Custom Web Development u lejojnë ndërmarrjeve të shfrytëzojnë avantazhin e automatizimit të drejtuar nga Software për të sjellë integrimin e punonjësve dhe rritjen e kënaqësisë së klientit përmes shërbimeve tona pa ndërprerje dhe ekselente.

E-commerce Development

Nëse drejtoni një biznes në tregun elektronik online, atëherë nevoja për një Website me dizajn bashkohor, të lehtë aksesueshëm, shumë interaktive dhe miqësore me përdoruesit është e pashmangshme. Nëse po kërkoni disa zgjidhje të nivelit të lartë, profesional të zhvillimit të E-commerce Development, atëherë ne, në Codzilla, jemi këtu për t'ju ndihmuar. Codzilla ofron shërbime shumë efikase dhe të personalizuara të zhvillimit të E-commerce Development që janë bërë të përshtatura për t'iu shërbyer nevojave tuaja të ndryshme të biznesit. Me vite përvojë në fushën e E-commerce Development, ekipi ynë i zhvilluesve të E-commerce janë shumë të kualifikuar dhe kompetent ndihmon në krijimin e faqeve të personalizuara të E-commerce Development drejt promovimit të brendit tuaj në mënyrë efektive.

Përvoja dhe vitet eksperiencë që ne kemi në fushën e E-commerce Development na bën të aftë për të trajtuar projekte të ndryshme në tipe të ndryshëm të biznesit, duke ju mundësuar që të kontaktoni me audiencën tuaj në mënyrë efektive. Ne jemi të përkushtuar të ofrojmë zgjidhje për zhvillimin e E-commerce në kohë dhe me kosto efektive, që plotësojnë nevojat e biznesit tuaj në mënyrë produktive. Zgjidhjet tona të personalizuara të zhvillimit të E-commerce Development mbulojnë të gjitha kërkesat tuaja specifike për rritje të vazhdueshme dhe suksesin përfundimtar.

Sherbimet Tona

Zgjedhja më e mirë për biznesin tuaj!

CO
Graphic Design

Ne qëndrojmë në krye të trendeve dhe koncepteve aktuale të dizajnit, duke synuar të jemi përpara të gjithëve.

D
Website Design

Shërbimet tona të Web Design ndihmojnë në imazhin e biznesit tuaj në internet, por jo vetëm. Brendi është ajo cfarë i duhet një biznesi.

ZI
Web Development

Duke qenë një kompani udhëheqëse për Web Development në rajon, ne ofrojmë shërbime të larta për zhvillimin e backend.

LL
Digital Marketing

Ajo që na bën ne ndryshe nga të tjerët është stabiliteti dhe zgjidhjet më të mira që ne ofrojmë për klientët tanë.

A
Mobile APP Development

Ne zhvillojmë aplikacione mobile që ndihmojnë bizneset për një efikasitet dhe angazhim më të mirë operacional.

S
Database

Developerat tanë do t'ju ndihmojnë për c'do problem ose kërkesë që ju keni me databazën e biznesit tuaj.

T
Cloud Platforms

Ekipi i ekspertëve të Codzilla do të gjejë zgjidhjen që do t'ju japë performancën dhe stabilitetin më të mirë pa marrë parasysh sfidat me të cilat përballeni.

U
SEO & SEM

Ne jemi ekip i Ekspertëve të Motorëve të Kërkimit. Ne ofrojmë zgjidhje si për On Page SEO por dhe për atë Off Page SEO.

D
Video Creation

Spoti është një prezantim audiovizual i mirëmenduar dhe i mirëkonceptuar, që ka si qëllim kryesor ofrimin dhe njohjen e biznesit tuaj.

IO
Photo Studio

Strategjitë tona të mediave dixhitale, prodhimi i fotove dhe videove fuqizojnë përmbajtjen vizuale dhe multimediale për klientët tanë.