coronavirus

PERFITONI DERI NE 10% ULJE NE VIZITEN TUAJ TE PARE DHE MERRNI REKOMANDIMIN E DUHUR PER SHENDETIN TUAJ: - KONTAKTO

Website Design

Ne krijojmë jo vetëm aspektin vizual të faqes tuaj por edhe të gjithë identitetin tuaj të markës duke filluar për krijimin e Website Design dhe duke përfunduar me banderola dhe imazhe reklamash.

Website Design

Të kesh një Website të bukur do të thotë të kesh mundësinë të lësh një përshtypje të parë mahnitëse për klientët e tu të çmuar. Dihet që shumë njerëz largohen nga Website pasi kanë vizituar faqen e parë. Zakonisht, ekzistojnë dy arsye kryesore për këtë: Dizajni i faqes tuaj nuk i tërhoqi ata ose struktura e faqes ishte e pakuptueshme. Ekipi i dizajnit CODZILLA është i specializuar në ndërtimin Website-ve plotësisht të personalizuara që janë të bukura, tërheqëse dhe të lehta për tu naviguar. Ne jemi të orientuar drejt detajeve dhe të lehta për tu naviguar, të shfaqen gjithmonë në TOP 10 nga rezultatet e kërkimit në motorët e kërkimit për të ofruar cilësi të lartë dhe funksionalitet bashkohore. Website-t që janë krijuar nga ne janë responsive dhe funksionojnë në mënyrë të përsosur në pajisje dhe madhësi të ndryshme të ekranit, për laptop, PC, aparate Mobile Android & iOS dhe Tablet. Qëllimi ynë është të krijojmë përvoja strategjike, tërheqëse që mbështesin vlerat dhe qëllimet tuaja thelbësore, t'ju ndihmojnë të komunikoni në mënyrë efektive mesazhin tuaj të markës dhe t'i ktheni perspektivat në klientë besnikë.

E-Commerce Web Design

Faqet e Tregtisë Elektronike E-Commerce po bëhen shumë të rëndësishme për bizneset e vogla, të mesme dhe të mëdha dhe të kesh një Website E-commerce këto ditë mund të të japë një nxitje të madhe në shitjet e biznesit tuaj. Ekipi ynë i dizenjuesve dhe zhvilluesve Development ka përvojën dhe ekspertizën për të krijuar një Website të tregtisë elektronike E-commerce të bukur, të sigurtë dhe për pagesa online, unike, plotësisht funksionale dhe të personalizuar plotësisht për dyqanin tuaj online. Website-t tona E-commerce janë të optimizuar për c'do aparat mobile & kompjuter, me karakteristika të sigurisë së lartë, aftësi për të vendosur c'do informaciont dhe për të shitur me një proces të lehtë dhe të shpejtë të blerjes. Të ndërtuara me CMS më të suksesshme, E-commerce Website të krijuar nga CODZILLA ju lejojnë të azhornoni me lehtësi përmbajtjen, produktet, kategoritë, postimet dhe shumë më tepër. Websitet që ne krijojmë janë zhvilluar duke përdorur teknologji të klasit botëror dhe standardet më të larta për t'ju ofruar klientëve tuaj përvoja të paharrueshme blerjeje.

Një Platformë për Produktet tuaja
Bottom Line Growth

Responsive Web Design

Ndërsa vizitorër nga Smartphone, Tablet, PC dhe Laptop vazhdon të rritet me shpejtësi, të kesh një Website plotësisht responsiv është thelbësore. Për të qenë në krye të konkurentëve tuaj, keni nevojë për një kompani Web Design & Development si CODZILLA që ofron ndërfaqen më të mirë të përdoruesit dhe përvojat optimale, pa marrë parasysh se në cilat pajisje janë duke hyrë në Websit-in tuaj. Stafi CODZILLA ka një portofol mbresëlënës me shumë projekte të suksesshme me përmasa të mëdha, të dizenjimeve krijuese dhe responsive me Websit-e të krijuar nga industri të ndryshme. Klientët tanë, nga Wesbit-e që ne u kemi krijuar kanë rritur brend-in e tyre me më shumë se 185% në shumë platforma. Ju do të keni vizitorë që më pas do ti ktheni në klientët tuaj më të mirë që do të përmbushin plotësisht nevojat dhe kërkesat e tyre.

Portofoli

Disa Nga Punimet Tona

No items were found matching your selection.

Sherbimet Tona

Zgjedhja më e mirë për biznesin tuaj!

CO
Graphic Design

Ne qëndrojmë në krye të trendeve dhe koncepteve aktuale të dizajnit, duke synuar të jemi përpara të gjithëve.

D
Mobile App Development

Ne zhvillojmë aplikacione mobile që ndihmojnë bizneset për një efikasitet dhe angazhim më të mirë operacional.

ZI
Web Development

Duke qenë një kompani udhëheqëse për Web Development në rajon, ne ofrojmë shërbime të larta për zhvillimin e backend.

LL
Digital Marketing

Ajo që na bën ne ndryshe nga të tjerët është stabiliteti dhe zgjidhjet më të mira që ne ofrojmë për klientët tanë.

A
Full Stack Development

Ekipi ynë me përvojë është i aftë për njohuritë e kërkuara të tregut dhe për këtë arsye, plotëson nevojat unike të biznesit.

S
Database

Developerat tanë do t'ju ndihmojnë për c'do problem ose kërkesë që ju keni me databazën e biznesit tuaj.

T
Cloud Platforms

Ekipi i ekspertëve të Codzilla do të gjejë zgjidhjen që do t'ju japë performancën dhe stabilitetin më të mirë pa marrë parasysh sfidat me të cilat përballeni.

U
SEO & SEM

Ne jemi ekip i Ekspertëve të Motorëve të Kërkimit. Ne ofrojmë zgjidhje si për On Page SEO por dhe për atë Off Page SEO.

D
Video Creation

Spoti është një prezantim audiovizual i mirëmenduar dhe i mirëkonceptuar, që ka si qëllim kryesor ofrimin dhe njohjen e biznesit tuaj.

IO
Photo Studio

Strategjitë tona të mediave dixhitale, prodhimi i fotove dhe videove fuqizojnë përmbajtjen vizuale dhe multimediale për klientët tanë.