coronavirus

PERFITONI DERI NE 10% ULJE NE VIZITEN TUAJ TE PARE DHE MERRNI REKOMANDIMIN E DUHUR PER SHENDETIN TUAJ: - KONTAKTO

Digital Marketing

Sigurimi i strategjive të jashtëzakonshme, komunikimi efektiv dhe zhvillimi krijues i markës, ndihmon klientët tanë të fitojnë dhe të mbajnë një lidhje me audiencën e tyre.

Strategjitë e Marketingut

Me një përzierje të larmishme të profesionistëve strategjikë, krijues, talent dhe të përkushtuar, në qendër të klientit. Ne sjellim risi në një peisazh biznesi gjithnjë në ndryshim, duke mbajtur klientët tanë dhe veten përpara konkurrencës. Përmes këtij diversiteti ne ende mbajmë një besim thelbësor.

Brand, Packaging, Product Design & Digital Marketing

Ne krijojmë identitete të markave që janë ndërtuar për të zgjatur. Qasja jonë unike vë qëllimin e markës në zemër të kompanive dhe shërbimeve për të krijuar kuptim dhe vlerë atje ku ka më shumë rëndësi.

Ekipi ynë i strategëve ekspertë të mediave dixhitale përdorin një sërë mjetesh për të hartuar strategji të rëndësishme dixhitale. Nga krijimi i fushatave të tëra dixhitale dhe koncepteve komplekse të produkteve.

Sponsorship & Event Management

Ne jemi në gjendje të arrijmë objektivat dhe rezultatet e mundshme të ngjarjeve tuaja përmes inovacionit, duke vendosur përvoja gjithëpërfshirëse dhe unike të ngjarjeve dhe të monetojmë sponsorizimin tuaj. Gama e ekspertizës sonë do të thotë që ne gjithmonë mund të prodhojmë "atë ide" që është e përshtatshme për markën tuaj. Ne krijojmë animacione ekskluzive, filmime, figura gjeneruese kompjuterike (CGI), grafikë lëvizës dhe video sociale, me një qasje moderne.

Sherbimet Tona

Zgjedhja më e mirë për biznesin tuaj!

CO
Graphic Design

Ne qëndrojmë në krye të trendeve dhe koncepteve aktuale të dizajnit, duke synuar të jemi përpara të gjithëve.

D
Website Design

Shërbimet tona të Web Design ndihmojnë në imazhin e biznesit tuaj në internet, por jo vetëm. Brendi është ajo cfarë i duhet një biznesi.

ZI
Web Development

Duke qenë një kompani udhëheqëse për Web Development në rajon, ne ofrojmë shërbime të larta për zhvillimin e backend.

LL
Mobile App Development

Ne zhvillojmë aplikacione mobile që ndihmojnë bizneset për një efikasitet dhe angazhim më të mirë operacional.

A
Full Stack Development

Ekipi ynë me përvojë është i aftë për njohuritë e kërkuara të tregut dhe për këtë arsye, plotëson nevojat unike të biznesit.

S
Database

Developerat tanë do t'ju ndihmojnë për c'do problem ose kërkesë që ju keni me databazën e biznesit tuaj.

T
Cloud Platforms

Ekipi i ekspertëve të Codzilla do të gjejë zgjidhjen që do t'ju japë performancën dhe stabilitetin më të mirë pa marrë parasysh sfidat me të cilat përballeni.

U
SEO & SEM

Ne jemi ekip i Ekspertëve të Motorëve të Kërkimit. Ne ofrojmë zgjidhje si për On Page SEO por dhe për atë Off Page SEO.

D
Video Creation

Spoti është një prezantim audiovizual i mirëmenduar dhe i mirëkonceptuar, që ka si qëllim kryesor ofrimin dhe njohjen e biznesit tuaj.

IO
Photo Studio

Strategjitë tona të mediave dixhitale, prodhimi i fotove dhe videove fuqizojnë përmbajtjen vizuale dhe multimediale për klientët tanë.