coronavirus

PERFITONI DERI NE 10% ULJE NE VIZITEN TUAJ TE PARE DHE MERRNI REKOMANDIMIN E DUHUR PER SHENDETIN TUAJ: - KONTAKTO

Cloud Platforms

Transformoni dhe Rritni Biznesin tuaj. Ekipi ynë DevOps do t’ju ndihmojë të përshpejtoni zinxhirin e shpërndarjes së softuerit tuaj duke siguruar një strategji dhe vizion të qëndrueshëm. Ne do të punojmë së bashku për të forcuar proceset tuaja dhe për të gjetur mjetet më të përshtatshme për operacionet tuaja të biznesit.

Përmirësoni Efikasitetin Operacional – Krijoni një mjedis më të qëndrueshëm operativ dhe automatizoni detyrat e përsëritura. Përdorni teknologjitë cloud për të integruar ekipet e zhvillimit dhe operacioneve.

Cilësi & Qëndrueshmëri e zgjidhjes – Përmirësoni kënaqësinë e klientit përmes përgjigjeve më të shpejta ndaj reagimeve. Zbatimi i një programi DevOps do të rezultojë në vendosje më të shpeshta dhe përvojë fantastike të klientit.

DevOps Cloud Services

Ne mund t'ju ofrojmë një infrastrukturë të plotë cloud duke vendosur server në kompaninë tuaj, ose bazuar në cloud duke përdorur AWS, Google Cloud Platform ose në ambiente. Përveç kësaj CODZILLA do t'ju ndihmojë të automatizoni vendosjen tuaj dhe të lëshoni një kopje të re të mjedisit tuaj të prodhimit të drejtpërdrejtë brenda pak minutash.

Ekipi i ekspertëve të CODZILLA do të gjejë një përbërje të DevOps që do t'ju japë performancën dhe stabilitetin më të mirë pa marrë parasysh sfidat me të cilat përballeni.

Environment Configuration & Compute Cloud

Optimizoni funksionimin e mjedisit tuaj ekzistues me proceset e automatizimit me Terraform ose një menaxher vendosjeje. Për CICD ne përdorim mjete si: CircleCI, AWS CodePipeline, GitHub Actions, GitLabCI ose Google CloudBuild por ne jemi të hapur edhe për çdo mjet tjetër.

Ne përdorim EC2 për të siguruar një mjedis pune për containers të lidhur me Grupet e Shkallëzimit Automatik bazuar në orkestratorët e ngarkesës së punës të ECS ose Nomad. AWS Lambda, Funksionet e reve, AWS Fargate dhe API Gateway ofrojnë shkallëzim të lehtë dhe një mënyrë të disponueshmërisë së lartë për tu përdorur.

Container Orchestrators & Security, Identity & Compliance

Container Orchestrators do të sjellin fleksibilitet dhe efikasitet në procesin tuaj të zhvillimit. Puna me Selleo do t'ju lejojë të zgjidhni një nga orkestruesit më të njohur të kontejnerëve si ECS, Nomad me Konsullin ose Kubernetes. Sigurisht, ne mund të automatizojmë procesin e vendosjes për mjetet e tjera të ngarkesës së punës.

Kërcënimet e sigurisë po rriten dhe bëhen më të sofistikuara, dhe informatika në re nuk është më pak e rrezikuar sesa mjedisi i premisave. Kjo është arsyeja pse ne ofrojmë zgjidhje sigurie më të mira në klasë, të përshtatura për infrastrukturën tuaj.

Storage & Network Delivery & Cloud Databases

Përdorni hapësirën e ruajtjes së cloud kompjuterike dhe shpërndarjen e shpejtë të përmbajtjes për të mbajtur dhe tërhequr çdo sasi të dhënash në çdo kohë nga kudo në internet.

Vendosni, operoni dhe shkallëzoni një bazë të dhënash cloud me Amazon RDS, DynamoDB, Aurora, Cloud SQL ose Elasticsearch.

Application Integration & Monitoring & Alerting

Vendosni, operoni dhe shkallëzoni një bazë të dhënash cloud me Amazon RDS, DynamoDB, Aurora, Cloud SQL ose Elasticsearch.

Për të shmangur ndërprerjet e kushtueshme të dorëzimit, ne do të monitorojmë infrastrukturën tuaj në mënyrë që shërbimi juaj të mund t'ju shërbejë juve dhe përdoruesve tuaj në mënyrë të vazhdueshme. Ne përdorim Grafana për të paraqitur të gjitha llojet e të dhënave që vijnë nga cloud ose brenda infrastrukturës.

Sherbimet Tona

Zgjedhja më e mirë për biznesin tuaj!

CO
Graphic Design

Ne qëndrojmë në krye të trendeve dhe koncepteve aktuale të dizajnit, duke synuar të jemi përpara të gjithëve.

D
Website Design

Shërbimet tona të Web Design ndihmojnë në imazhin e biznesit tuaj në internet, por jo vetëm. Brendi është ajo cfarë i duhet një biznesi.

ZI
Web Development

Duke qenë një kompani udhëheqëse për Web Development në rajon, ne ofrojmë shërbime të larta për zhvillimin e backend.

LL
Digital Marketing

Ajo që na bën ne ndryshe nga të tjerët është stabiliteti dhe zgjidhjet më të mira që ne ofrojmë për klientët tanë.

A
Full Stack Development

Ekipi ynë me përvojë është i aftë për njohuritë e kërkuara të tregut dhe për këtë arsye, plotëson nevojat unike të biznesit.

S
Database

Developerat tanë do t'ju ndihmojnë për c'do problem ose kërkesë që ju keni me databazën e biznesit tuaj.

T
Mobile App Development

Ne zhvillojmë aplikacione mobile që ndihmojnë bizneset për një efikasitet dhe angazhim më të mirë operacional.

U
SEO & SEM

Ne jemi ekip i Ekspertëve të Motorëve të Kërkimit. Ne ofrojmë zgjidhje si për On Page SEO por dhe për atë Off Page SEO.

D
Video Creation

Spoti është një prezantim audiovizual i mirëmenduar dhe i mirëkonceptuar, që ka si qëllim kryesor ofrimin dhe njohjen e biznesit tuaj.

IO
Photo Studio

Strategjitë tona të mediave dixhitale, prodhimi i fotove dhe videove fuqizojnë përmbajtjen vizuale dhe multimediale për klientët tanë.